BMW Active. Nová kolekcia štýlového športového oblečenia

Z mestskej džungle do pokojnej prírody – línia BMW Active je ideálna na športové expedície a aktivity na čerstvom vzduchu. Novovzniknutá kolekcia pre rok 2017 pozostáva z odevov spájajúcich športový charakter s funkčnosťou, praktických pomôcok do prírody, odolnej batožiny a zladených doplnkov pre psy. Týmto krokom značka BMW Lifestyle opäť rozširuje svoju ponuku produktov na voľný čas, aby ponúkla ešte viac spôsobov, ako si vychutnať moderný, aktívny životný štýl.

BMW Active neponúka iba oblečenie

Pôsobivo účinné maskovanie – s nezameniteľným dizajnom prototypov BMW

Mimoriadne osobitý vzhľad tejto kolekcie vychádza z jej jedinečného dizajnu využívajúceho prototypový vzor, ktorý zvykne pokrývať vozidlá BMW počas testovania pred uvedením do výroby. Tieto psychedelické kruhy, ktoré bežne slúžia na to, aby prekryli tvary a línie budúcich modelov značky BMW, vôbec prvýkrát zdobia produkty z kolekcie Lifestyle v úlohe dizajnového doplnku. Modré a olivové odtiene spoločne so žltými doplnkami a odrazovými plochami dodávajú produktom BMW Active veľmi moderný nádych.

Špičkové športové oblečenie zaujme svojím dômyselným dizajnom a funkčnými materiálmi

Oblečenie BMW Active sa okrem svojho mestského štýlu na aktívne trávenie voľného času odlíši aj použitím ľahkých a priedušných tkanín. Príkladom toho je dámske a pánske tričko BMW Active vyrobené z pôsobivo rýchlo schnúcej textílie s ochranou proti tvorbe hrčiek. Toto voľné dámske tričko ponúkame aj s uhlíkovou povrchovou úpravu, pri ktorej sa pomocou uhlíkového valca materiál mierne zdrsní, aby oblečenie nadobudlo ešte väčšiu jemnosť na dotyk.

Mikina BMW Active je vďaka šikovným prvkom, ako je džersejom podšitá kapucňa a vyvýšený šálový golier, nesmierne pohodlná a zároveň zaručuje maximálnu slobodu pohybu. Pánska a dámska funkčná bunda BMW Active vás zase ešte viac utvrdí v tom, že nič ako zlé počasie skrátka neexistuje. Táto priedušná bunda s podlepenými švami na ramenách a kapucni sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči vode (vodný stĺpec 10 000 mm), ako aj skvelou viditeľnosťou vďaka žltým zipsom a reflexnej potlači na ramenách. Vesta BMW Active je ideálna pre chladnejšie dni. Vďaka kombinácii teplej prešívanej prednej časti a jemnej vlnenej tkaniny vzadu zaručuje vesta nielen optimálnu tepelnú reguláciu, ale zároveň zostáva pohodlná, aj keď nesiete batoh alebo dlhšie šoférujete.

BMW Active oblečenie Lifestyle kolekcia batožina doplnky mikina hoodie hoody jacket

Šikovné doplnky do prírody pre ľudí a ich štvornohých priateľov

Kolekcia BMW Lifestyle vôbec prvýkrát prináša aj zladené doplnky pre psy, aby umožnila aj najlepšiemu priateľovi človeka vydať sa za novým dobrodružstvom s tým správnym vybavením. Každý psí miláčik si zamiluje plynulo nastaviteľný psí obojok BMW Active z jemného nylónu a psiu vôdzku BMW Active, ktoré chránia jeho kožuch. Obidve sú vyrobené z pevného materiálu odolného voči znečisteniu s dvojitým prešívaním, ktoré sa v záujme ešte väčšej bezpečnosti odráža v tme. A keďže čerstvý vzduch nepochybne každému dodá chuť do jedla, kolekcia zároveň zahŕňa aj psiu misku BMW Active tvorenú odolným melamínovým puzdrom s vyberateľnou samostatnou miskou z nehrdzavejúcej ocele, ktorú je možné jednoducho očistiť v umývačke riadu.

Chladiaca taška BMW Active udrží vašu desiatu a nápoje príjemne čerstvé a chladné aj na dlhých výletoch. Pomocou prístupného priečinka so zapínaním pomocou suchého zipsu je veci z tašky možné rýchlo a jednoducho vybrať s minimálnym únikom chladu, kým vďaka inteligentnej organizácii interiéru môžete zabudnúť na prevrátené fľaše či vytečené omáčky. Pre tých, ktorí by sa dlhším prestávkam naopak radi vyhli, máme fľašu na pitie BMW Active vyrobenú z plastu bez obsahu bisfenolu A. Športové viečko s vysúvateľným náustkom a slamkou siahajúcou až po dno fľaše vám umožní sa pohodlne napiť aj bez zakláňania hlavy. Neoprénové puzdro so sieťovaným vreckom zároveň poslúži aj ako praktický priestor na uloženie peňazí a kľúčov, kým vďaka remienku na zápästie na zipse sa fľaša pohodlne nosí aj pri dlhých vytrvalostných cvičeniach.

Multifunkčná batožina, s ktorou vám vaše veci nikdy nebudú na príťaž

Nesporná atraktivita radu batožiny BMW Active spočíva v kombinácii dômyselných prvkov, funkčných, odolných materiálov a výnimočného dizajnu kopírujúceho maskovací vzor prototypov vozidiel BMW. Inteligentné rozloženie vnútorných vreciek batohu BMW Active, jeho čalúnené vonkajšie vrecko na tablety a prenosné počítače s až 15-palcovou uhlopriečkou, ako aj veľký hlavný priečinok s bohatým úložným priestorom sú presne tým, čo potrebujete na celodenný únik z betónovej džungle.

Inovatívna cestovná taška s kolieskami BMW Active je zase absolútnou povinnosťou na dlhšie výpravy a výlety, keďže spája výhody klasických pevných kufrov s výhodami nylónovej tašky. Robustný základ zaručuje optimálnu ochranu obsahu tašky, kým mäkká vrchná časť ponúka viac flexibility pri balení a úspornejšie uloženie. Priestranný interiér poskytuje množstvo priestoru pre všetko potrebné vybavenie, kým zips s elastickým plisovaním umožňuje rozšíriť kapacitu na suveníry, ktoré naberiete cestou.

taška termoska kufor ruksak

Neviete sa rozhodnúť medzi batohom a taškou? Naša multifunkčná športová taška BMW Active by mohla byť tým správnym všestranným riešením. Nastaviteľné popruhy na rameno dopĺňajú dva ďalšie popruhy, vďaka ktorým je tašku možné používať ako batoh aj ako klasickú cestovnú tašku. Veľký hlavný priečinok, množstvo menších vnútorných a vonkajších vreciek, čalúnený vonkajší priečinok s ochranou voči nárazom, ako aj priečinok na vlhké veci s vetraním sa postarajú, aby všetky veci boli na tom správnom mieste a ich majiteľ sa mohol sústrediť na cestu na ďalšie vzrušujúce miesto.

Tieto a ďalšie produkty kolekcie BMW Active je už teraz možné zakúpiť u vybraných predajcov automobilov BMW.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.