10 rokov TN Logistica SK

Skupina Torello, jedna z najväčších prepravných a logistických spoločností, ktorá pôsobí na medzinárodnom trhu a má zastúpenie aj na Slovensku prostredníctvom spoločnosti TN Logistica SK, slávnostne otvára nové logistické centrum v Senci.

„Je to investícia vo výške 3 milióny eur, ktorá ponúka moderné priestory a prináša 200 nových pracovných miest“, takto prezentoval výkonný riaditeľa TN Logistica SK – Rocco Loria nové sídlo spoločnosti.

TN Logistica SK s novým centrom

Nové logistické centrum má strategickú polohu. Nachádza sa v blízkosti diaľnice D1 s vynikajúcim prepojením a dôležitými prepravnými uzlami smerom do Strednej a Východnej Európy, ako Bratislava (20 km), Viedeň (60 km), Brno (130 km) a Budapešť (220 km).

TN Logistica SK má vozový park s viac ako 600 vozidlami značky Mercedes-Benz a Volvo (celá Skupina ich má okolo 1900) a zamestnáva viac ako 800 zamestnancov (celá Skupina má okolo 1400 zamestnancov).

Keď trh vyžadoval otvorenosť smerom k Východnej Európe, čo je významná dopravná a obchodná križovatka, odpoveďou Skupiny Torello bola TN Logistica, čo je pragmatický príklad kedy spoločnosť zameriavajúca sa na poradenstvo a organizáciu medzinárodnej prepravy, ktorá už pracovala v tejto oblasti niekoľko rokov, prijala takpovediac výzvu a priamo investovala na území Slovenskej republiky.

Ide o víťaznú podnikovú stratégiu, ktorá iniciovala mimoriadny rast a priviedla TN Logistica SK k spolupráci s veľkými medzinárodnými spoločnosťami: od Nestlé, Mondelēz, Unilever, Decathlon a Continental, Michelin, Lidl, Lactalis… jedná sa o záruku vynikajúcich služieb poskytovaných spoločnosťou, ktorá dnes otvára nové priestory, odkiaľ bude môcť ešte lepšie uspokojovať potreby klientov.

truck kamiony truck kamiony

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.