The new BMW X4 xDrive M40d

Nové BMW X4

Jeho předchůdce, který se stal prvním automobilem kategorie Sport Activity Coupé mezi prémiovými vozy střední třídy, stanovil zcela novou kategorii a nové BMW X4 píše další kapitolu tohoto úspěšného příběhu. Koncept vozu, který snoubí charakteristické znaky modelů BMW X se sportovní elegancí karosářské varianty coupé, se také v této třídě ukázal jako okamžitý hit.

  • Design nového BMW X4 je ztělesněním výkonnosti a sebevědomého charakteru. Ve srovnání s předchozím modelem nárůst v délce (+81 mm), šířce (+37 mm) a rozvoru (+54 mm). Výška nižší o 3 mm. Nový automobil kategorie SAC (Sports Activity Coupé) s extravagantně navrženými a dynamicky protaženými liniemi je okouzlujícím sportovním modelem rodiny BMW X.
  • Moderní a prémiový interiér. Typická kombinace robustnosti a prvotřídní elegance. Kokpit je uspořádán okolo řidiče v typickém stylu BMW. Přepracovaná sportovní sedadla a opěrky kolen.
  • Modely xLine, M Sport X a M Sport dovolují působivou personalizaci. BMW X4 je k dispozici poprvé s exkluzivními prvky výbavy z nabídky BMW Individual, umožňující konfigurovat vozidlo podle osobního stylu zákazníka.
  • Široká paleta motorů se třemi zážehovými a třemi vznětovými pohonnými jednotkami, jejichž výkon osciluje od 135 kW/184 k do 265 kW/360 k (kombinovaná spotřeba: 9,0 – 5,4 l/100 km; kombinované emise CO2: 209 – 142 g/km)*. Hnací sílu přenáší osmistupňová převodovkou Steptronic a inteligentní pohon všech kol BMW xDrive (standard u všech motorů).
  • V nabídce jsou dva modely BMW M Performance: BMW X4 M40i a BMW X4 M40d. Vyznačují se fenomenálně výkonnými motory a pro tento model specifickým designem a prvky výbavy.
  • Výrazně lepší jízdní dynamika díky značně přepracovanému a lehčímu podvozku, který byl speciálně naladěn pro X4. Špičkové podvozkové systémy nabízené jako standard nebo jako součást volitelné výbavy: variabilní sportovní řízení, Performance Control, Adaptivní M podvozek, M sportovní diferenciál a M sportovní brzdy.
  • Hmotnost vozu se díky přístupu BMW EfficientLightweight snížila ve srovnání s předchozím modelem o 50 kilogramů. Nejúčinnější aerodynamika v daném segmentu: součinitel odporu vzduchu cx = 0,30.
  • Nejnovější verze ovládacího systému iDrive a standardně dodávané inteligentní hlasové ovládání, volitelný dotykový kontrolní displej a BMW ovládání gesty.
  • Nejmodernější asistenční systémy zvyšují komfort a bezpečnost; volitelný paket Driving Assistant Plus včetně asistenta řízení a udržování vozu v jízdním pruhu s ochranou proti bočnímu nárazu.
  • Rozsáhlý soubor služeb BMW ConnectedDrive. Asistent BMW Connected zajistí účinné propojení automobilu a digitálního světa zákazníka.

Galéria BMW X4 2018

The new BMW X4 xDrive M40d The new BMW X4 xDrive M40d The new BMW X4 xDrive M40d The new BMW X4 xDrive M40d

BMW X4 2018 Technické údaje

Nove BMW X4 G02 Technicke udaje

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.