Rolls-Royce Motor Cars Prague slávnostne otvorila prvý showroom

Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars Prague dnes slávnostne otvorila prvý showroom, ktorý sa stal domovom tejto luxusnej značky v ČR.

Český predajca Rolls-Royce patrí do skupiny CARTec Group. Britský výrobca super luxusných automobilov usporiadal pri príležitosti slávnostného okamihu reprezentatívnu akciu pre zákazníkov a priaznivcov tejto značky.

Fintan Knight, obchodný a marketingový riaditeľ spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars a člen jej predstavenstva, pri otvorení showroomu povedal: „Toto miesto sa dnes stáva srdcom luxusu v Českej republike. Rodina Kadlecových má vďaka svojim bohatým skúsenostiam s týmto špecifickým segmentom trhu všetky predpoklady pre to, aby v ČR skvele zastupovala značku Rolls-Royce. Vďaka sľubnému ekonomickému vývoju v regióne strednej a východnej Európy nepochybujeme o tom, že pôjde o prospešné a dlhodobé partnerstvo.“

Rolls-Royce Dawn Prague Praha 01

Karel Kadlec, vlastník spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars Prague a CARTec, k tomu dodal: „Rolls-Royce stelesňuje individualitu tak ako žiadna iná značka. Sme preto nesmierne potešení, že naša spoločnosť sa z rozhodnutia Rolls-Royce Motor Cars stala exkluzívnym dealerom automobilov, ktoré reprezentujú absolútny luxus, pre Českú republiku.”

Historický okamih podčiarkla česká premiéra nového modelu Rolls-Royce Dawn. Ten sa svetovej verejnosti prvýkrát predstavil v septembri minulého roka. K prvým zákazníkom sa tento luxusný kabriolet dostane tento rok v máji.

Dawn je inšpirovaný elegantným a nadčasovým modelom Rolls-Royce Silver Dawn, ktorý spoločnosť vyrábala v 40. a 50. rokoch 20. storočia. Cieľom návrhárskeho tímu bolo vytvoriť vysoko moderný super luxusný štvormiestny kabriolet, ktorý by bol evolučným krokom v dizajnovej koncepcii značky Rolls-Royce.

Vďaka prítomnosti Jessicy Dyer, špecialistky na kožené detaily interiérov vozidiel Rolls-Royce, si účastníci slávnostného otvorenia mohli urobiť predstavu o unikátnych zručnostiach remeselníkov pracujúcich v továrni v Goodwoode. Jej práca bola názornou ukážkou toho, ako funguje služba Bespoke, teda možnosť ďalšej individualizácie vozidiel Rolls-Royce nad rámec štandardnej ponuky, a akým spôsobom Rolls-Royce zapája do výroby svojich vozidiel ručnú prácu. Vďaka tomu prekonáva očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. V roku 2015 bol v rámci programu Bespoke vyrobený takmer každý Phantom predaný v Európe, a tiež viac ako tri štvrtiny modelov Ghost a Wraith.

Rolls-Royce Dawn Prague Praha 02

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.