BMW HP4 RACE. Najexkluzívnejší motocykel

Na výstave EICMA Miláno sa predstavil pokročilý prototyp motocykla BMW HP4 RACE s plne karbónovým rámom a karbónovými kolesami. Do sériovej výroby sa dostane v roku 2017.

Spoločnosť BMW Motorrad na výstave EICMA Miláno po prvý raz odhalila najexkluzívnejší model v jej doterajšej histórií: BMW HP4 RACE.Prototyp je v pokročilom štádiu vývoja a ukazuje, ako by mohli vyzerať finálne tvary motocykla. Stephan Schaller, prezident BMW Motorrad, prezradil iba jednu definitívnu informáciu. Týkala sa rámu motocykla a jeho kolies: „Model HP4 RACE dostane rám a kolesá z karbónových vlákien, presne tak ako na vystavenom motocykli. Viac však prezradíme až na jar.” Isté je aj to, že BMW HP4 RACE sa bude vyrábať ručne v exkluzívnej limitovanej sérii a na trh sa dostane v druhej polovici roka 2017.

bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-01 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-02 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-03 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-04 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-05 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-06 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-07 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-08 bmw-motorrad-hp4-race-carbon-cf-karbon-ram-koleso-jogurt-cestna-motorka-motocykel-09

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.