ROLLS-ROYCE WRAITH V TOP 10 INTERIÉROV ROKA 2014 ORGANIZÁCIE WARD’S

Model Rolls-Royce Wraith bol zaradený medzi 10 najlepších    interiérov roka 2014 podľa organizácie Ward’s. Najvyššie  priečky tento rok obsadilo 41 vozidiel s novými či prepracovanými  priestormi pre pasažierov hodnotenými na základe výbavy a vyhotovenia,  pohodlia, ergonómie, funkčnosti, hodnoty, bezpečnosti a estetiky. V  konkurencii kompaktných vozidiel, pick-upov, úžitkových vozidiel a  iných automobilov si prémiové a luxusné značky ako Rolls-Royce  počínali skvele.  

Wraith – štýl, sebavedomie, trúfalosť

Rolls-Royce Wraith je majstrovským stelesnením elegantnej  jednoduchosti, ktoré umne spája rozvahu s prísľubom dynamiky. Jeho   široké dvere s otváraním v protismere jazdy predstavujú vstupnú bránu  do honosného interiéru pozostávajúceho z najkvalitnejších moderných  materiálov umožňujúcich vyčariť pôžitok z dokonale luxusnej jazdy.
P90133146

„Spoločnosť Rolls-Royce sa cíti poctená zaradením do tohtoročného  rebríčka najlepších interiérov organizácie Ward’s,“ hovorí Eric C.  Shepherd, prezident spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars North America.   „Miera sofistikovanosti a lesku, ktorú model Wraith ponúka – ako v  interiéri, tak aj exteriéri – dokonale vyjadruje hodnoty značky  Rolls-Royce. Toto ocenenie ešte upevňuje skvelú povesť, ktorú si model  získal v rámci automobilovej komunity aj u samotných zákazníkov.“

„Ak mal niekto dojem, že interiéry automobilov Rolls-Royce sú  konvenčné a chladné, mal by nazrieť dovnútra nového dvojdverového  modelu Wraith. Priam vyžaruje mladistvú energiu, oplýva úchvatným  vybavením a zároveň je skutočným klenotom ručného remeselného  spracovania,“ hovorí Tom Murphy, výkonný redaktor časopisu     WardsAuto World. „Otvorte extravagantné dvere modelu Wraith  a nechajte sa očariť záplavou detailov – to úžasné ticho, keď sa zavrú  dvere a tesne dosadnú okná, struny harfy znejúce pri naštartovaní  motora, hrejivé obloženie z brazílskeho ružového dreva z dielne  Canadel a samozrejme záruka hviezdnej oblohy aj počas oblačných nocí.  Duch extázy naďalej žije.“
P90067083

Redaktori magazínu WardsAuto každoročne vyberajú 10  najlepších interiérov, ktoré stanovia novú latku pre všetky značky a  segmenty vozidiel. Tento rok ich porota ôsmich redaktorov časopisu   WardsAuto vyberala formou bodového hodnotenia najrôznejších  aspektov, ako je prešívanie sedadiel, obloženie dverí, kvalita  materiálov a úroveň lesku jednotlivých vozidiel, to všetko najmä s  súvislosti s celkovým estetickým vyznievaním a harmonickým spracovaním.

Zdroj: BMW Group

p9999  P90133144 P90133145

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.