Slovakia Ring Keskomobile Autoshow 2017 rally rely

Slovakia Ring ukončuje sezónu. Posledné preteky Keskomobile Autoshow už tento víkend

Prvý permanentný autodróm na Slovensku – okruh SLOVAKIA RING, ukončí svoju bohatú tohtoročnú sezónu s tradičnou rely-šou.

Auto Show SLOVAKIA RING víta motoristické tímy a rely posádky od roku 2010 a jej ôsmy ročník sľubuje opäť množstvo zvučných mien a skvelých súťažných áut. Každoročne sa tu stretnú mená známe nielen z Majstrovstiev Slovenska v rely či pretekov automobilov do vrchu, ale aj z okruhových disciplín.

Diváci sa tak môžu tešiť opäť na niekoľko desiatok špičkových jazdcov i strojov. Fanúšikov rely poteší napríklad legendárny Igor Drotár či stálice profesionálneho tímu L Racing ako Vlastimil Majerčák či Ján Lipták. Boj o najlepšie časy povedie určite aj mnohonásobný slovenský i poľský šampión Grzegorz Grzyb, ale aj náš najlepší okruhový jazdec Štefan Rosina ml.

Posádky čaká niekoľko exhibičných rýchlostných skúšok, ktoré pozostávajú z nekonečnej spleti úzkych obslužných komunikácií pozdĺž trate a samotnej rýchlostnej dráhy SLOVAKIA RINGU. Po spoločnej obhliadke tratí si v piatok 10. novembra užijú horúce miesto spolujazdca aj priatelia a partneri jednotlivých tímov. Auto Show im ponúka jedinečnú príležitosť zažiť to, čo sa im počas sezóny inak nepodarí… A to hneď v tých najzaujímavejších špeciáloch, medzi ktorými nebudú chýbať špičkové autá ako Ford Fiesta R5, Škoda Fabia R5, triedy WRC  a mnohé ďalšie.

I keď ide o mimosezónnu exhibíciu, ktorá sa nijako neráta do slovenských či iných šampionátov, s prilbou na hlave vyzerá svet inak; určite sa tí najambicióznejší pokúsia bojovať s nástrahami zaujímavých tratí a často i s vrtkavým počasím, aby napokon zdvihli nad hlavu čestné trofeje. Veď napokon podstata motoršportu tkvie v dokazovaní si, kto je ten najlepší z najlepších!

Diváci sa tak môžu 10. a 11. novembra opäť tešiť na rýchle autá a skutočné talenty zo všetkých motoristických disciplín.
Ďalšie informácie a vstupenky nájdete na www.slovakiaring.sk

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.