Renault Trucks T X-Road

Renault Trucks reaguje na potreby svojich zákazníkov a uvádza na trh jazdený model T X-Road 460 určený pre prepravu materiálov a zásobovanie na stavbách. Toto vozidlo bolo renovované v dielňach pre jazdené vozidlá v továrni Renault Trucks v Bourg-en-Bresse.

Tahač T X-Road patrí do novej ponuky jazdených vozidel „na mieru“ francúzskeho výrobcu. Starostlivo vybrané vozidlá tohtor adu prechádzajú 200 bodovou technickou kontrolou a renováciou v dielňach pre jazdené vozidlá v továrni Renault Trucks v Bourg-en-Bresse.

Renault Trucks T X-Road v konfigurácii 4×2

je s motorom DTI 11 Euro 6 o výkone 460 k. Model ponúka vystužené prvky pre väčšiu odolnosť ako napríklad ocelové nárazníky, vysoko odolné prístupové schodíky alebo ochranné mriežky svetlometov.

T X-Road je vybavený pneumatikami 315/80 so zmiešaným profilom a jeho svetlá výška bola zvýšená o 60 mm. Výkon robotizovanej prevodovky Optidriver bol podporený pridaním režimu off road.

Výrobca poskytuje na jazdený model T X-Road 460 záruku 1 rok alebo 120 000 km, ktorá sa vzťahuje na hnaciu líniu – motor, prevodovku a nápravy a je platná v celej servisnej sieti Renault Trucks v Európe. Súčasťou ponuky je aj non stop asistencia Renault Trucks 24/7 a zaistenie odťahu.

T X-Road ponúka obchodná sieť Renault Trucks vo Francúzsku, Španielsku, Poľsku, Maďarsku, Nemecku a Belgicku.

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.