Renault Mégane Coupé-Cabriolet s novou tvárou

Renault pokračuje v modernizácií svojho modelového radu Mégane a tak vo svojej ponuke už má aj faceliftované ‘cé-céčko’, ktoré podčiarkuje nový štylistický dizajn a identitu značky.

Renault_53015_global_en

V interiéri vozidla sa nachádza aj multimediálny systém R-Link s 7” displejom a ovládacím joystickom na stredovej konzole. Mimochodom, tento systém je v štandardnej výbave každého Mégane Coupé-Cabriolet. R-Link umožňuje okrem podpory multimédií aj systém navigácie GPS s možnosťou pripojenia na internet.

Renault_53014_global_en

V základnej výbave nechýba tiež vetrolam, umiestnený za zadnými sedadlami. S týmto základným deflektorom moôžete jazdiť najviac 90 km/h bez toho, aby ste museli zvyšovať hlas na spolujazdca. Za príplatok ponúka Renault väčší a účinnejší deflektor, ktorý sa umiestňuje nad zadné sedadlá (v tomto prípade sa zmestia do vozidla iba 2 cestujúci). Renault sa chváli aj tým, že jeho model Mégane CC má najväčšiu plochu strešného panoramatického skla v danej triede automobilov.

Predávať sa začne na začiatku roka 2014 v Belgicku, na ostatné trhy sa dostane až v Marci 2014.

Renault_53013_global_en

Autor: Stanislav Frivaldský, Foto+Zdroj: Renault

Renault_53012_global_en Renault_53011_global_en Renault_53010_global_en Renault_53009_global_en Renault_53008_global_en Renault_53007_global_en

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.