Nakyprené sedačky z obývačky zanedlho v aute

Johnson Controls chrlí novinky z vývojárskeho oddelenia sedačiek. Tento krát ukazuje svetu, že je jednotkou medzi dodávateľmi sedačiek zaslúžene.

Počas Parížskeho autosalónu ukázali svetu v stánku Johnson Controls špeciálny dizajn kresla do auta. Je zložené z vybraných materiálov a má extrémne príťažlivý tvar s 3D efektom (zvýraznené stehy šitia, zaoblenia peny). Prečo takéto starosti so sedačkami? Pretože práve sedačky sa v autách stávajú centrom celého diania. Ako prvé udrú do očí a ako posledné sa s vami lúčia, keď vystupujete z auta, nehovoriac o tom, že v nich prešoférujete celú životnosť auta.

Kódové označenie ako pre bojovú helikoptéru Synergy Seat Gen 3 bude spájať dokopy radu sedačiek veľmi príbuzných jadrom, no prirodzene sa budú vyhotovovať aj v rôznych povrchových úpravách: iné stehy, farby, lesk, samotný povrch na dotyk, alebo si dáte sedačku obaliť do prekrásnej kože. Dokonca aj inovatívne hlavové opierky sú rôznych tvarov a konštrukcii.

A absolútnym prevratom vo svete sedačiek sú poťahy potlačiteľné tlačiarňou. Na zdokonaľovaní procesu sa stále pracuje, no už teraz dokážu v Johnsone potlačiť na poťahy to, čo chcú, t.j. rôzne obrázky, fotky, proste všetko čo by ste chceli vytlačiť z počítača.

Autor: Vladislav Baniari; Zdroj+foto: Johnson Controls International

201410_Inkjet_high 201410_Synergy-Seat_high

About V

Leave a Reply

Your email address will not be published.